Κρατήσεις
Η SofiaAirportTransfer θα σας αποστείλει μέσω e-mail μια προσφορά με τη χρέωση για τη μεταφορά σας από/προς το αεροδρόμιο, για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων ή για τοπικές διαδρομές, με βάση τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει. Η SofiaAirportTransfer διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της προσφοράς σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στο αρχικό δρομολόγιο, στον αριθμό των επιβατών ή στον τύπο οχήματος που επιθυμείτε.

Μεταφορα στο αεροδρομιο
Προτού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να αφήσετε επαρκές χρονικό περιθώριο για τον έλεγχο των εισιτηρίων και των αποσκευών σας στο αεροδρόμιο, καθώς και για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις τυχόν προκύψουν λόγω των κυκλοφοριακών συνθηκών. Η SofiaAirportTransfer δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκληθεί λόγω της αδυναμίας σας να αφήσετε επαρκές χρονικό περιθώριο για την άφιξη στον προορισμό σας ή στην περίπτωση που οι επιβάτες δεν είναι έτοιμοι για την παραλαβή την προκαθορισμένη ώρα άφιξης του οδηγού.

Αποσκευές
Πρέπει να παραγγείλετε τον κατάλληλο τύπο οχήματος, ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών και τις αποσκευές σας. Η SofiaAirportTransfer δεν μπορεί να εγγυηθεί τη μεταφορά υπερβολικά μεγάλου αριθμού αποσκευών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι κάθε παιδί -ανεξαρτήτως ηλικίας- υπολογίζεται ως ένας επιβάτης και χρειάζεται τη δική του θέση στο όχημα. Το παιδικό κάθισμα διατίθεται δωρεάν. Εάν χρειάζεται να μεταφέρετε εξοπλισμό για σκι ή snowboard, αναπηρική καρέκλα κλπ, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε την ώρα που κάνετε την κράτηση.

Καθυστερήσεις πτήσεων
Πριν από την αναχώρηση του οδηγού για το αεροδρόμιο, παρακολουθούμε πάντα τις καταστάσεις των πτήσεων για τυχόν καθυστερήσεις – ωστόσο, βασιζόμαστε αποκλειστικά στις πληροφορίες που παρέχουν οι ιστοσελίδες των αεροδρομίων. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας, ΔΕΝ επιβαρύνεστε με πρόσθετη χρέωση για την αναμονή του οδηγού.

Επιβεβαίωση της κράτησης
Αφότου δεχθείτε την προσφορά που σας αποστέλλουμε, παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά την επιβεβαίωση της κράτησής σας και ενημερώστε μας εγκαίρως για τυχόν λάθη ή τροποποιήσεις. Η SofiaAirportTransfer δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις ή πρόσθετες χρεώσεις που θα προκύψουν λόγω του ότι μας αποστείλατε λανθασμένες πληροφορίες.

Πληρωμή
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με μετρητά κατά την άφιξή σας, μέσω PayPal ή με τραπεζικό έμβασμα. Δεχόμαστε μετρητά σε BGN, EUR, GBP ή USD. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω PayPal και μέσω τραπεζικού εμβάσματος, επιβαρύνεστε με πρόσθετες χρεώσεις. Στην περίπτωση των διαδρομών μετ’ επιστροφής, το 50% των χρημάτων εξοφλείται κατά την άφιξη και το υπόλοιπο 50% πριν από την αναχώρηση.
Μπορούμε να σας αποστείλουμε την απόδειξή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή, εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε μια χειρόγραφη απόδειξη από τον οδηγό σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η αποστολή της απόδειξής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πραγματοποιείται εντός 48 ωρών.