ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΦΕΡ

Βρίσκεστε στη Σόφια για επαγγελματικές υποχρεώσεις; Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε την πολυτελή υπηρεσία σοφέρ της εταιρείας μας, η οποία τιμολογείται με την ώρα.

Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, από τη μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση στην άλλη, από το ένα μέρος στο άλλο, η υπηρεσία σοφέρ σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στον μέγιστο βαθμό το πολυτιμότερο εργαλείο σας – τον χρόνο! Αντί να ψάχνετε ταξί ή να οδηγείτε σε δρόμους με κίνηση, μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά, να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις, να προετοιμαστείτε για την προσεχή επαγγελματική σας συνάντηση ή απλά να χαλαρώσετε.

Η παροχή της υπηρεσίας σοφέρ προσαρμόζεται στις επιθυμίες σας και τιμολογείται με την ώρα. Ο σοφέρ θα είναι στη διάθεσή σας οπουδήποτε τον χρειάζεστε. Μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα, με απόλυτη ευελιξία και άνεση. Με τον ιδιωτικό σας σοφέρ θα έχετε απόλυτη ευελιξία καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε βρίσκεστε στη Σόφια για αναψυχή είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποικιλία των υπηρεσιών σοφέρ που παρέχουμε στη Σόφια και στην υπόλοιπη Βουλγαρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sofiaairporttransfer.com ή καλέστε μας στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή που είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα: +359 878 208700

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ

Η υπηρεσία σοφέρ της εταιρείας μας διαθέτει καταρτισμένους σοφέρ οι οποίοι μιλούν την αγγλική γλώσσα και γνωρίζουν καλά τις κυκλοφοριακές και οδικές συνθήκες, καθώς και τις τοποθεσίες ξενοδοχείων και εταιρειών. Επίσης, οι σοφέρ μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας δώσουν συμβουλές σχετικά με εστιατόρια, καταστήματα για ψώνια, δραστηριότητες και αξιοθέατα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΑΣ

Ο επαγγελματίας σοφέρ σας θα είναι έτοιμος να σας παραλάβει στην πύλη εξόδου της πτήσης σας, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου σας ή στη διεύθυνση που έχετε ορίσει. Μπείτε στο άνετο όχημά σας και αφήστε τον σοφέρ να σας μεταφέρει με ηρεμία και ασφάλεια στον προορισμό σας.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η SofiaAirportTransfer δέχεται κρατήσεις όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας εύκολα μέσω της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο ή να μας καλέσετε στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή +359 878 208700. Θα σας στείλουμε την επιβεβαίωση της κράτησής σας με το αντίστοιχο κόστος της υπηρεσίας σοφέρ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Διαφανής πολιτική τιμών και εγγύηση καλύτερης τιμής. Πληρώνετε το ποσό που αναγράφεται στην προσφορά που σας αποστέλλουμε. ΔΕΝ υπάρχουν κρυφές χρεώσεις για διόδια, τέλη στάθμευσης ή καύσιμα! Απλά πληρώστε τον σοφέρ σας με μετρητά. Στους εταιρικούς πελάτες μας μπορούμε να παράσχουμε εξατομικευμένο μηνιαίο τιμολόγιο.

BusinessPrestigeMinibus
Mercedes-eclass-x8Mercedes-s-class-x2Mercedes-Vito
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣMercedes E ClassMercedes S ClassMercedes Vito 8+1
ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΩΡΑ25 €45 €30 €
ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ
5 ΩΡΕΣ / ΕΩΣ 50 ΧΛΜ
90 €160 €110 €
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ
8 ΩΡΕΣ / ΕΩΣ 100 ΧΛΜ
140 €260 €160 €
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΛΜ0.25 €0.45 €0.30 €