ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να ξεφύγετε από τη βουή της πόλης;

Καλωσορίσατε στο πρόγραμμα ημερήσιων εκδρομών και ταξιδίων της SofiaAirportTransfer. Ανακαλύψτε περισσότερα για την ιστορία και τη φύση της Βουλγαρίας με τους φιλικούς οδηγούς μας και τα άνετα οχήματά μας. Προσφέρουμε υπέροχες ημερήσιες εκδρομές στην εξοχή, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Βουλγαρία.
Επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές των ημερήσιων εκδρομών μας -χρέωση ανά όχημα- και ανακαλύψτε περισσότερα για τη χώρα.

Προσαρμόστε την περιήγησή σας – απλά πληροφορήστε μας σχετικά με τον επιθυμητό προορισμό σας και θα προσαρμόσουμε την εκδρομή στις ανάγκες σας.

Κάντε κράτηση online ή καλέστε μας στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή που είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα: +359 878 208700

Κλείστε μια ιδιωτική εκδρομή για εσάς και την οικογένειά σας. Σας παραλαμβάνουμε απευθείας από το κατάλυμά σας και πληρώνετε λιγότερο από όσο θα πληρώνατε σε μια εκδρομή με γκρουπ. Δεν χρειάζεται πια να περιμένετε λεωφορεία και άλλους ανθρώπους – σας παραλαμβάνουμε απευθείας από το ξενοδοχείο σας με ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στην αποκλειστική σας διάθεση!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ